Saturday night, party al lavab- o’lright!

Dissabte 19 de gener de 2013

Tanzània es caracteritza per tenir una flora i una fauna ben abundant, sorprenent i diferent del que hi estem acostumats. El lavabo del meu hostal n’és un exemple. Com que avui és dissabte, dia de farra, les sargantanes, d’una mida inhòspita, s’han posat el traje de noche per desfilar ben retemplades per la paret, les formigues et fan l’ullet i pugen per la cisterna mentre desitges que el riuet desemboque, els bitxets volen al teu voltant en el moment diari de relaxació. Una companyia ben agradable a càrrer de l’empresa La fauna tanzana incandescent. No hi ha res com despertar-se de bon matí i veure els piquets rogets per tot el braç, és el karibu dels animals, un bon dia que no oblides i una llarga nit que també acompanya els badalls del dia següent.

Curiós.

M’he fixat que la gent d’ací no badalla (ja badalle jo per ells) però és que els xiquets no necessiten oxigenar el seu cervell? A cas no tenen gana, son o… quin és l’altre motiu pel qual badallem?? Nevermind, jo crec que tenen moooolta energia la gent d’ací, la vitamina E must be.

Nzuri sana (molt bé). Badaye!

(Tinc un vídeo d’una formiga gegant a punt de cometre suicidi però no es puja bé… ja provaré a veure més tard si es puja).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: