El Canadà

Ja fa 3 divendres que estem per terres quebequa ;-)! Vive le Québec, ça déchire ! Moi j’aime trop.

Però, com sempre passa, et trobes amb incovenients vaja vaja, aquesta vegada només hi ha 1 inconvenient, bé, 2:

– 1: tenim un tema menys de conversa quan arribem a casa. Normalment, a Xàtiva/Barcelona, quan torne a casa, sempre puc parlar de “lo” resubnormals que han sigut amb mi al supermercat, o algú que m’ha donat una empenta pel carrer i ni m’ha mirat o, algú showing off lo reguapo que és o la moto què bonica que és. Vivim al Mile End, que teòricament se suposa que és el barri xulín, guaion, remolon (digues-ho com vulgues, cadascú té l’expressiódel seu poble) de Mont-real, però NINGÚ absolutament NINGÚ ens ha tractat malament fins ara, o ens ha contestat malament o ens ha mirat per damunt del muscle. RIEN DE RIEN. Ací, tots són iguals, és una gran barreja de cultures i de colorets de pell i d’abrics (sí senyors, hui 5 d’abril porta nevant tot le ditxós matin jajaja diuen que l’última nevada pot arribar a caure al maig! el mes de les flors! ací, el mes dels pins de nadal!!)

Conclusió: Jo, que no m’agrada parlar de la gent ni res… ací tinc un percentatge important menys de conversa. He de desenvolupar la imaginació una miqueta més per evitar el silenci ací.

 

– 2: Laia. Preciosa, no et puc vore i et vull molt. Canadà està a 6000 km de distància. Però tinc empaperada la paret per mirar-te la primera coseta al matí bonica!

 

Ara d’ací res farem un voyage de quartier à quartier cap a l’est, per arribar a Rosemont i escoltar un grupet que escoltàrem al metro i que mola molt: Old Time Honey. És música així folk-country per estar molt cozy à la maison mentre veus els snowflakes com van caient o per estar una mica més calentet mentre tu pedales amb la teua bici vintage nova (de nova no té res), la nova i antiga alhora bici retro super cool que tu viens d’acheter a un home hipermajo (per variar) que, amb la pluja vol que proves les marxes, l’alçada del sillí, no té pressa per marxar i no accepta propines. Això només podria passar ací. Quina gent més honesta i justa per favor! Tots désolés sempre i trop bien elevé. A mi, M’ENCANTA. Això és el primer món i l’evolució.

 

Anuncis

About the post

Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: