1ª visita: Merxe (agost)

 

Hola!!!!

Aquesta ha sigut la primera visita familiar des que estic ací. Merxe, la meua tia catalana i Miquel i Imma han vingut a fer un tour de més d’un mes pel país (est i oest) i ací a Mont-real vam estar una bona estona junts. També eren les meues primeres setmanes per a mi, així que igual de sorpresa estava jo pel verd, per la calor i pels bons festivals i el bon ambient de l’estiuet per ací.

Anàrem al parc Jean Drapeau “a la catalana” fent-nos els “llonguis” per no pagar els 15 o 25 dòlars que costava l’aparcament. Cal dir: els canadencs, quan hi ha una competició o un concert a l’illa, TAKE (amb totes les lletres i totes les majúscules i paraules majors) THE MOST OF IT. Els pàrquins, entre altres, són unes grans màquines escurabutxaques per al país i nosaltres estàvem ben netets, no calia escurar nothing de nothing.

IMG_3339 IMG_3343 IMG_3348

Menjàrem la tradicional poutine al Café Local del carrer Saint Viateur (anem amb TOTHOM que ve!), ruta per Lafontaine, Mont Royal i cap a casa.

Em va encantar veure’ls ací, fa MOLTÍSSIMA il·lusió tindre visites i, molt més, quan estàs fora d’Europa. The pela is the pela.

IMG_3346 IMG_3350 IMG_3353 IMG_3356 IMG_3357

 

Gràcies guapos! Quin viatjot s’heu fet, mare meua!

 

Anuncis

About the post

Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: