Què faig ací?

Ja sabeu els que em conegueu una miqueta que m’encanta parlar. M’agrada donar el primer pas, entaular una conversa i compartir historietes del dia a dia o anècdotes de viatge. Aquest blog mostra alguns dies de la meua vida a Xàtiva, Barcelona o a Mont-real i els llocs improvisats on m’he anat trobant des del darrers 4 anys. A mena de diari (sense fer explícit el que no cal) compartisc ací amb vosaltres moments molt bonics o molt rudimentaris de ma vie.

Els qui teniu aquest enllaç no sou uns qualsevols, en principi està pensat per a petit comité això, així que a gaudir. Veureu que la majoria està escrit en la meua llengua materna, com ara mateix, però hi ha dies que em lleve amb ganes de parlar alemany, anglès o francès. No trobareu cap article en castellà, no m’és gaire familiar per escriure fets tan personals.

Espere que gaudiu i rieu amb les històries que escric així com em vénen al cap, tal com ho diria si tinguera algú al costat. Molt àvia. sí Carlos i amb afan de compartir curiositats musicals, històriques o metafísiques.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: